LIVE | SC Genemuiden wil weer een keer winnen, Staphorst ontvangt Sparta Nijkerk en VVOG strijdt om de koppositie | Amateurvoetbal

[ad_1]

13:54

14.30 uur: SC Genemuiden – DOVO

Na de 1-0 nederlaag op Urk moet nummer zes Sportclub Genemuiden zich vanmiddag herstellen tegen DOVO, dat een paar plaatsen lager staat op de ranglijst. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

De formatie van SC Genemuiden voor de ontmoeting met DOVO.  De ploeg van trainer René van der Weij had al bijna een maand niet gewonnen.  Na twee gelijke spelen verloren ze vorige week van SV Urk.
De formatie van SC Genemuiden voor de ontmoeting met DOVO. De ploeg van trainer René van der Weij had al bijna een maand niet gewonnen. Na twee gelijke spelen verloren ze vorige week van SV Urk. © Peter Dekkers

13:53

14.30 uur: Gramsbergen – Rigtersbleek

Gramsbergen zal niet ontevreden zijn over de start in de tweede divisie I. Het pakte vier punten uit de eerste twee wedstrijden, evenveel als SV Nieuwleusen en Vroomshoopse Boys, één meer dan Rigtersbleek, de tegenstander van vanmiddag.

Gramsbergen's opstelling voor de thuiswedstrijd tegen Rigtersbleek.
Gramsbergen’s opstelling voor de thuiswedstrijd tegen Rigtersbleek. © Bart Nijstad

13:44

DERDE DIVISIE A

SC Genemuiden kende een uitstekende start in de derde divisie A met elf punten uit de eerste vijf wedstrijden, zeker gezien het feit dat vorig seizoen op een lager niveau actief was. De ploeg van coach René van der Weij heeft echter al bijna een maand niet gewonnen. De laatste overwinning dateert van 9 september, toen Eemdijk met 4-0 werd verslagen. Daarna speelde SC Genemuiden gelijk tegen IJsselmeervogels en Rijnvogels en verloor van SV Urk. Van der Weij en zijn mannen zullen de draad weer willen oppakken. Vanaf vanmiddag in de thuiswedstrijd tegen nummer tien DOVO.

De ontmoeting tussen de plaatselijke vereniging en Sparta Nijkerk op het programma. Staphorst heeft een moeilijke start gehad. Hoewel de ploeg van coach Joram Hendriks een fraaie 1-0 overwinning boekte op IJsselmeervogels, werd er in vijf van de eerste zes wedstrijden verloren. Afgelopen week behaalde Staphorst een belangrijke overwinning bij ODIN’59, waarbij hij afstand nam van de onderste plaatsen. Het hoopt vanmiddag in de thuiswedstrijd tegen Sparta Nijkerk een volgende stap in de goede richting te zetten. De Nijkerkers pakten tien punten uit de eerste zeven wedstrijden. Vorige week kwamen ze in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen HSC’21.

SV Urk De oud-eilandbewoners behaalden net als SC Genemuiden elf punten uit de eerste vijf wedstrijden, maar leden twee weken geleden op bezoek bij RKAV Volendam hun eerste nederlaag van het seizoen. Dat werd vorige week ruimschoots rechtgezet met een overwinning op SC Genemuiden. SV Urk bezet momenteel de derde plaats met veertien punten en kan vanmiddag wederom goede zaken doen. Tegenstander Hercules heeft tot nu toe één punt minder verzameld. We kunnen dus gerust spreken van een kraker in de derde divisie A.

Programma derde divisie A
14.30 uur: SC Genemuiden – DOVO
14.30 uur: Staphorst – Sparta Nijkerk
15.30 uur: Hercules – SV Urk
18.00 uur: HSC’21 – DVS’33 (niet in het liveblog)

13:40

15.00 uur: Spakenburg – HHC Hardenberg

Met vijftien punten uit de eerste vijf competitiewedstrijden kende HHC Hardenberg een prima start van het seizoen in de tweede divisie. De ploeg van coach Pascal Diender lijkt het nu echter een beetje kwijt te zijn. HHC verloor twee weken geleden bij Noordwijk (1-0) en speelde vorige week thuis doelpuntloos gelijk tegen het laagvliegende Kozak Boys.

De formatie uit Hardenberg gaat nog steeds aan de leiding in de Jack’s League, maar de voorsprong op eerste achtervolgers Quick Boys en Spakenburg bedraagt ​​slechts één punt. Het bezoek aan Spakenburg vanmiddag wordt dan ook een strijd om de koppositie. Vorig seizoen eindigde de ontmoeting tussen de Blues en HHC in 4-4. Zo kunnen wij ons voorbereiden op een spectaculaire wedstrijd.

13:34

Welkom bij het liveblog!

Goedemiddag en welkom in het liveblog over de prestaties van onze zaterdagclubs in het amateurvoetbal! Het belooft weer een mooie speeldag te worden, met mooie wedstrijden in onder meer Staphorst, Kampen, Spakenburg en Harderwijk. Het programma is als volgt:

14.30 uur: Vitesse’63 – SVM
14.30 uur: Staphorst – Sparta Nijkerk
14.30 uur: SC Genemuiden – DOVO
14.30 uur: Olympia’28 – Sleat
14.30 uur: Dalfsen – SVZW
14.30 uur: HTC – VSW
14.30 uur: Gramsbergen – Rigtersbleek
14.30 uur: FC Horst – Epe
14.30 uur: EFC’58 – Zwart Wit’63
14.45 uur: Berkum VR1 – Be Quick’28 VR1
14.45 uur: ESC – SV Reaal Dronten
15.00 uur: Spakenburg – HHC Hardenberg
15.00 uur: DOS Kampen – AGOVV
15.00 uur: VVOG – Scherpenzeel
15.00 uur: CSV Apeldoorn – SC Bemmel
15.00 uur: Helios – SDC’12
15.30 uur: Hercules – SV Urk
16.15 uur: Wees Snel 1887 – Berkum

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *