Volop steunbetuiging voor man van wie hondje werd doodgebeten in Bureau Rotterdam | Show

[ad_1]

Kijkers van Bureau Rotterdam, het programma van Ewout Genemans dat dinsdagavond begon, toont alle medeleven met de man die zijn viervoeter verloor nadat het dier werd aangevallen door een andere hond. De presentator maakte woensdag bekend dat mensen die iets voor deze meneer willen doen, een kaartje kunnen sturen om hem aan te moedigen.

In de uitzending van dinsdagavond was te zien hoe Genemans en twee politieagenten per ongeluk een incident tegenkwamen waarbij een grote hond een kleine hond aanviel. Op de intense beelden was te zien hoe de eigenaar van het kleine hondje zijn viervoeter probeerde te beschermen, maar noch hij, noch zijn dier de aanval van de grote hond konden weerstaan. Zijn ‘beste vriend’, zoals de heer het omschreef, overleed ter plekke.

Hoewel de aflevering veel schokkende beelden bevatte, bleef het incident met de hond de kijkers bij. Genemans zei woensdag dat veel mensen graag iets willen doen voor de eigenaar van het dier. “Deze meneer hebben we vanochtend gesproken en kaartjes zouden zeer welkom zijn”, zegt Genemans in een video op Instagram. De presentator heeft in het onderschrift het adres van het politiebureau aan Rotterdam Zuidplein toegevoegd. ‘Zij zorgen ervoor dat het bij die meneer terechtkomt.’

Daarnaast meldt Genemans ook dat er voortaan een waarschuwing getoond wordt als er sprake is van dierenleed. “Zodat als je het niet wilt zien, je het ook niet hoeft te zien.”


Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *