Kika van Es ten huwelijk gevraagd: ‘Beste verjaardagscadeau ooit’ | Show

[ad_1]

Oud-voetbalster Kika van Es (32) stapt in het huwelijksbootje. Dat maakte ze donderdag bekend via een reeks romantische kiekjes op Instagram. “Duizend keer ja”, jubelt ze op de foto’s.

Voor Van Es was het woensdag dubbel feest. Niet alleen blies ze 32 kaarsjes uit, ook haar vriend en ex-voetballer Paul Jans viel op zijn knieën voor de blondine. Van Es kon niet anders dan duizend keer ja zeggen, zo schrijft ze op Instagram bij een aantal foto’s waarop ook haar gloednieuwe verlovingsring te zien is. ‘Beste verjaardagscadeau ooit.’

Van Es gemaakt in mei maakte tegenover deze krant bekend dat hij zou stoppen met voetballen. Na een moeilijke periode, waarin ze een miskraam kreeg, zei ze dat ze haar kinderwens voorop wilde stellen. “Ik ben een familiemens”, zei Van Es. “Ik had ook graag op jonge leeftijd moeder willen worden. Helaas is dat niet gelukt, ook al ben ik nog jong. Nu is het tijd om te zeggen: Kiek, ga voor die droom.”

De voormalige voetbalster is sinds 2018 samen met haar vriend Paul.


Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *