Man (24) raakt gewond bij steekpartij in Bolsward, politie houdt verdachte (21) aan na korte achtervolging

[ad_1]

Een 24-jarige man uit Bolsward is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt bij een steekpartij in zijn woonplaats. Een 21-jarige medeburger is gearresteerd wegens mogelijke betrokkenheid bij het incident.

Rond 03.00 uur kreeg de politie een melding over een steekpartij in Bolsward en dat er iemand gewond was geraakt. Agenten troffen het 24-jarige slachtoffer aan bij It Waarlampke. Hij had een steekwond en zei dat hij met twee anderen betrokken was geweest bij een schermutseling in de buurt van de Parkstraat. De ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.

De politie startte daarop een onderzoek. Agenten zagen in de Harlingerstraat twee mannen die mogelijk betrokken waren bij de steekpartij. Eén van de mannen ging er vervolgens vandoor, maar werd na een korte achtervolging om 03.30 uur aangehouden. De 21-jarige man uit Bolsward wordt verdacht van betrokkenheid bij de steekpartij. Hij zit vast en wordt verhoord.

De politie zegt de zaak verder te zullen onderzoeken. Ook moet nog worden vastgesteld of er sprake is van een tweede verdachte.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *