Eerste gezamenlijke netwerkavond van ondernemersverenigingen in Zuidwolde: ‘Uitbreiding bedrijfsterrein vurige wens’

[ad_1]

Bram Hoogstra vertelt tussen de honderden autobanden over de opkomst van zijn bedrijf Hoogstra Autosport in Zuidwolde.

Bram Hoogstra vertelt tussen de honderden autobanden over de opkomst van zijn bedrijf Hoogstra Autosport in Zuidwolde. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Ondernemersvereniging Zuidwolde en Businessclub Plein-Zuid bundelden donderdagavond voor het eerst de krachten. Een mogelijke fusie, zoals met de twee Zuidwoldig voetbalclubs, was zeker niet de gedachte hierachter. “Maar een aantal leden is lid van beide verenigingen, dus het is goed om samen iets te doen”, zegt OVZ-voorzitter Ard Hartman.

De eerste gezamenlijke netwerkavond met drie bedrijfsbezoeken heeft zeker een groot aantal deelnemende ondernemers opgeleverd. Ook veel nieuwe gezichten, want er is nog steeds groei in het Zuidwolde bedrijfsleven. “Ik weet dat er 20 tot 25 ondernemers zijn die graag nieuwbouw op het bedrijfspand willen, maar alles staat vol”, zegt Hartman, mede-eigenaar van AllezFlex in het dagelijks leven. “Uitbreiding van het bedrijventerrein is een wens, maar eerst moet er onderzoek gedaan worden naar een locatie.” Hartman maakt bekend dat de Open Bedrijvendag in Zuidwolde zal plaatsvinden in het eerste weekend van november 2024.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *