Haverkort Interieurs houdt 41ste woonmanifestatie Oogst

[ad_1]

Woonwinkel Haverkort Interieurs organiseert binnenkort de 41e editie van woonevenement Oogst.

Directeur Herman Haverkort van Haverkort Interieurs is ook dit jaar weer blij met het evenement: “Deze 41e editie van het jaarlijkse woonevenement wordt wederom een ​​spraakmakend evenement.” Een ‘uitbundig feest voor de zintuigen’ noemt hij het enthousiast.

Haverkort wil van 19 tot en met 29 oktober een ontmoetingsplek zijn voor liefhebbers en makers van design en lifestyle. Haverkort: “Bewonder opvallende ontwerpen en ervaar verschillende stijlen en sferen. Bekijk primeurs en snuif nieuwsgierig de laatste trends en bijzondere nieuwigheden op.”

Aanbiedingen

Bovendien, zo vertelt de directeur, is een bezoek aan de woonwinkel tijdens het evenement extra verleidelijk vanwege de Harvest-aanbiedingen op alle afdelingen. “Dit jaar gaan we echt tot het uiterste. Bijzondere tijden vragen om een ​​bijzondere oogst”, zegt Herman Haverkort, directeur van Haverkort Interieurs. “We presenteren 10.000 m² woonbeleving, innovaties en aanbiedingen. Onze showroom is speciaal ingericht en gedecoreerd om iedereen zo sfeervol en feestelijk mogelijk te ontvangen.”

Wellnessbon

Ook dit jaar zijn de vaste partners weer aanwezig, zoals Anholts Thermen en Wellness, slijterij Sanne Paul Benting en instore Mooiweer Styling & Decoratie. Op 21 en 22 oktober is er het Stressless Event waarbij bezoekers kans maken op een Wellness voucher.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *