Cristiano Ronaldo weerstaat veldbestormer tijdens ruime zege Portugal in Bosnië | Buitenlands voetbal

[ad_1]

Met filmpjeCristiano Ronaldo werd aangevallen door een toeschouwer tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Portugal en Bosnië & Herzegovina. De aanvaller zocht de confrontatie met de Portugese ster en werd vervolgens ruw van het veld getrokken.

Na 38 minuten spelen verscheen de man plotseling in de hoek van het veld, waar Ronaldo net een inworp had genomen. Op beelden is duidelijk te zien dat de man zich opdringerig om Ronaldo heen beweegt. Een handjevol stewards die naar hem toe stormden, konden hem wegtrekken van de Portugese superster, die ongedeerd ontsnapte. Wat de bedoelingen van de man waren, is niet duidelijk.

Portugal had geen enkel probleem met Bosnië-Herzegovina en had bij rust al de 5-0 eindstand bereikt. Cristiano Ronaldo opende na vijf minuten uit een strafschop de score en verdubbelde een kwartier later de voorsprong. Bruno Fernandes, João Cancelo en João Félix zorgden voor de score.

Portugal was al zeker van deelname aan het EK 2024 in Duitsland, het land heeft tot nu toe alle wedstrijden in groep J gewonnen.


Dit is de stand in de Nederlandse groep voor de EK-kwalificatie


Luister hier naar al onze voetbalpodcasts[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *