Lammie van Elp wint fotowedstrijd van Wiede Wold. Winnaar krijgt twee toegangskaarten voor Atropos

[ad_1]

Lammie van Elp is de winnaar geworden van de fotowedstrijd gekoppeld aan Wiede Wold, het culturele project van de gemeente De Wolden. Ze kreeg van wethouder Albert Haar twee gratis kaartjes voor Atropos, dat ook onderdeel is van het culturele programma.

Wiede Wold bezorgde op alle adressen in de gemeente een fietskaart in de brievenbus. De kaart toont een route langs culturele ‘hotspots’ in de gemeente. Twee routes van 35 kilometer of 70 kilometer in één gaan langs de cultuur en diversiteit van het Wolder platteland.

Wethouder Albert Haar sprak tijdens de prijsuitreiking lovend over alle inzendingen en de passie waarmee het landschap en de cultuur van De Wolden werden vastgelegd. “Wat mij betreft valt deze foto op door de combinatie van mens, technologie en natuur”, aldus Albert Haar bij de uitreiking van de prijs. Lammie van Elp kijkt uit naar het optreden van Atropos in het voorjaar. “Ik heb er veel over gehoord en ben erg benieuwd. Het lijkt mij een heel bijzondere ervaring om een ​​optreden bij te wonen in de afvalkathedraal!”

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *