‘Dit Feyenoord is zó goed, FC Twente heeft echt de magie van De Grolsch Veste nodig zondag’ | Sport

[ad_1]

De warming-upNa de derby van vorige week spelen Heracles Almelo en FC Twente tegen respectievelijk SC Heerenveen en Feyenoord. Bij Heerenveen staat alles onder hoogspanning, terwijl Feyenoord indruk maakte tegen Lazio in de Champions League. Wat zijn de kansen voor de Twentse ploegen dit weekend?

Zondagmiddag om 12.15 uur neemt FC Twente het op tegen Feyenoord in De Grolsch Veste. Volgens clubwatcher Leon ten Voorde heeft FC Twente de magie van De Grolsch Veste nodig om tot resultaat te komen tegen de Rotterdammers. “Van die rechtsback die tegen Lazio inviel, ben ik niet zo overtuigd, maar Arne Slot (feyenoord-coach, red.) moet dat zelf gezien hebben.”

De wedstrijd tegen SC Heerenveen wacht op Heracles Almelo. Die ploeg bungelt in de lagere regionen van de Eredivisie en trainer Kees van Wonderen kan wel een goed resultaat gebruiken. Heracles start in Fryslân zoals het de tweede helft speelde tegen FC Twente. Met Mario Engels in de punt. “Mohammed Sankoh heeft zijn kans gehad, maar die heeft hij niet gegrepen”, zegt Ralph Blijlevens, clubwatcher bij de club uit Almelo.

De sfeervolle campagne in De Grolsch Veste voor FC Twente – Feyenoord afgelopen seizoen.
De sfeervolle campagne in De Grolsch Veste voor FC Twente – Feyenoord afgelopen seizoen. © Pro Shots / Ron Jonker

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *