Zanger Jason Derulo aangeklaagd voor grensoverschrijdend gedrag | Show

[ad_1]

Jason Derulo wordt beschuldigd van ongepast gedrag. De Amerikaanse popster zou onder meer een beginnende zanger seksueel hebben geïntimideerd, vertelt het slachtoffer aan NBC News.

De 34-jarige zangeres ontdekte de vrouw, Emaza Gibson, in 2021 en zou haar hebben beloofd samen meerdere albums te maken. Toen ze eenmaal begonnen, zou hij echter verschillende ongepaste vorderingen hebben gemaakt.

Volgens Gibson (25) sloeg ze herhaalde uitnodigingen om samen te komen eten en drinken af, waarna Derulo haar min of meer duidelijk maakte dat hij seksuele handelingen eiste in ruil voor zijn werk. Derulo zou ook hebben geschreeuwd en agressief tegen haar zijn geweest.

Getraumatiseerd

Het slachtoffer zegt bang en getraumatiseerd te zijn. “Ik heb te maken gehad met onmenselijke werksituaties”, zegt ze. Toen duidelijk werd dat ze niet reageerde op Derulo’s avances, liet hij haar naar verluidt vallen en wilde hij niet langer met haar samenwerken. Jason Derulo staat bekend om hits als Watcha Say, In mijn hoofd, Talk Dirty, Wiggle En Wild. De zanger heeft nog niet gereageerd op de klacht.

Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *