Bert Visscher (62) over prostaatkanker: ‘Het is alsof je al bijna dood bent’ | podcast Noorderlingendingen

[ad_1]

Cabaretier en presentator Bert Visscher kreeg in november vorig jaar te horen dat hij prostaatkanker had. Zijn wereld stortte in. “Het eerste dat je aan kanker denkt is: nu is het mijn beurt.” In de podcast Noorderlingendingen blikt de inmiddels genezen Visscher onder meer terug op zijn ziekte.

Visscher probeerde de kankerdiagnose aanvankelijk geheim te houden, maar toen het nieuws bekend werd, werd zijn ziekte het gesprek van de dag: “Ik kreeg zoveel bloemen en kaartjes waarin stond dat mensen zo genoten van mijn shows. Het was allemaal heel lief. maar het voelde alsof ik bijna dood was.”

Hij is de afgelopen periode niet achtergebleven en vindt dat het tijd is om een ​​stapje terug te doen. “Ik blijf spelen en van alles doen, maar ik wil niet de druk hebben om weer een solo-optreden te maken.”

In deze aflevering van Noorderlingendingen praat presentator Colin Mooijman met Visscher over zijn jeugd in Veendam, zijn liefde voor het Noorden en over de dood van zijn goede vriend en collega Arno van der Heyden. En de vrolijke clown en koning van de onsubtiele onzin laat ook een andere kant van zichzelf zien: ‘Ik ben een enorme piekeraar.’

Luister hier naar de aflevering. Je kunt de podcast ook vinden op Spotify , Apple-podcasts of in je favoriete podcast-app.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *