Lenny Kuhr reist naar Israël: kleinzoon Ozz zwaargewond bij strijd in Israël | Show

[ad_1]

Ozz, de 19-jarige kleinzoon van zanger Lenny Kuhr, is ernstig gewond geraakt bij de strijd in Israël. Dit schrijft ze op Instagram. De tiener vecht als soldaat in het Israëlische leger en werd in de maag geschoten. Hij werd met spoed naar Tel Aviv gebracht, waar hij in het ziekenhuis werd geopereerd.

De schietpartij vond plaats in een kibboets in het zuiden van het land, waar Ozz met zijn eenheid naartoe werd gestuurd. De soldaten werden beschoten door Hamas-strijders. Een aantal eenheidsgenoten van Ozz overleefden het niet.

De situatie van Ozz is nu stabiel. Maar de zangeres reist zaterdag af naar Israël om haar twee dochters en haar vier kleinkinderen te ondersteunen. “Lenny weet wat de risico’s zijn, maar haar moeder- en grootmoedergevoelens zijn te sterk”, zegt Rob Frank, haar man en manager.

De zanger is van plan twee weken in Israël te blijven. De kleinkinderen van Kuhr zijn 4, 7, 17 en 19. Ozz is de oudste. Haar 17-jarige kleindochter wordt binnenkort 18 en moet het leger in.

De zanger, bekend van hits als De Troubadour En Bezoek, stelt in een kort bericht op Instagram nadrukkelijk dat hij ‘geen enkele discussie over politiek wil’. Ik bid om licht. Het licht dat we allemaal zijn en dat licht dat mag zegevieren in deze duisternis. Geen woorden alstublieft. Alleen een kaars als symbool van liefde, mededogen en hoop.’


Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *