IVN Westerveld gaat op zoek naar de magie van de herfst

[ad_1]

Het naseizoen staat voor de deur en daarmee de betoverende tijd van paddenstoelen, karakteristieke bomen en kleurrijke taferelen in de natuur. IVN Westerveld houdt op zaterdag 21 oktober een paddenstoelenwandeling. De start van de wandeling is bij PUUR aan de Bosweg in Diever.

De prachtige vlamhoed, parelzwam en de bekende vliegenzwam: de herfst brengt een overvloed aan paddenstoelen. Ga dit seizoen met een IVN-gids op pad, op zoek naar de verschillende soorten schimmels en paddenstoelen die bij jou in de buurt te vinden zijn. Door heel Drenthe worden najaarsactiviteiten georganiseerd door afdelingen IVN. Kijk naar de website voor een compleet overzicht van de activiteiten. De wandeling op zaterdag 21 oktober vertrekt om 9.30 uur vanaf de Bosweg in Diever.

Gratis herfstbundel

IVN Natuureducatie nodigt iedereen uit om in het najaar de prachtige Drentse natuur te ontdekken. Om het je makkelijker te maken is er nu een gratis online herfstbundel boordevol natuurinspiratie.

In deze bundel vind je onder meer zoekkaarten om paddenstoelen en herfstbladeren te leren herkennen, tips voor het aanleggen van een diervriendelijke tuin in het najaar, boeiende podcasts en andere natuurtips. Ga op pad met de herfstbundel en leer alles over dit mooie seizoen. De online herfstbundel is gratis te downloaden op: www.ivn.nl/beleef-de-herfst .

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *