Dode man gevonden op parkeerplaats bij grensovergang Hazeldonk, mogelijk neergestoken | Binnenland

[ad_1]

met filmpjeOp een parkeerplaats bij de grensovergang Hazeldonk heeft vermoedelijk zaterdagavond een dodelijke steekpartij plaatsgevonden. Er is een man overleden. Hij werd door de hulpdiensten gereanimeerd, maar het mocht niet baten.


Nikita Boon


Laatste update:
22:16

De eerste melding kwam rond 19.20 uur binnen. Iemand had het slachtoffer ernstig gewond aangetroffen op de parkeerplaats, ongeveer tegenover de McDonald’s, en belde 112. Verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen met spoed ter plaatse.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De Recherche en Forensische Recherche doen onderzoek. Volgens een politiewoordvoerder is er nog geen verdachte geïdentificeerd.

Auto’s mogen één voor één vertrekken

De parkeerplaats is volledig afgezet. Volgens een getuige, die aanwezig is op de parkeerplaats, mogen auto’s één voor één de parkeerplaats verlaten. Elk voertuig wordt gecontroleerd en agenten registreren gegevens van de inzittenden, waaronder een telefoonnummer. De politie eist zelfs dat passagiers op de foto gaan met het kenteken van het voertuig waarin ze vertrekken. ‘Voor de zekerheid’, klinkt het.

Agenten doorzoeken ook vuilnisbakken.

Vermoedelijk heeft zaterdagavond een steekpartij plaatsgevonden op een parkeerplaats langs de A16 in Hazeldonk.
Vermoedelijk heeft zaterdagavond een steekpartij plaatsgevonden op een parkeerplaats langs de A16 in Hazeldonk. © Eye4images / Perry Roovers

De parkeerplaats is afgezet en de politie en Forensische Opsporing zullen onderzoek doen.
De parkeerplaats is afgezet en de politie en Forensische Opsporing zullen onderzoek doen. © Eye4images / Perry Roovers

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *