Feyenoord raakt assistent kwijt: Marino Pusic wordt hoofdtrainer Sjachtar Donetsk | Nederlands voetbal

[ad_1]

Shakhtar Donetsk haalt Marino Pusic weg bij Feyenoord en laat de Kroaat de onlangs vrijgekomen positie van hoofdtrainer overnemen bij de topclub uit Oekraïne. De assistent van Arne Slot bij Feyenoord volgt in Oekraïne de onlangs ontslagen Patrick van Leeuwen op bij de club die in de Champions League speelt.

In de ogen van technisch directeur Darijo Srna was Pusic (52), net als Pusic een Kroaat, de man die Shakhtar Donetsk verder kon brengen. Feyenoord werkte mee aan het vertrek van Pusic, maar krijgt een afkoopsom om het nog lopende contract van de rechterhand van Slot te ontbinden.

De 52-jarige Pusic had in Rotterdam een ​​contract tot medio 2025. Eerder werkte hij als hoofdtrainer bij FC Twente.

Opmerking vindt u onderaan dit artikel. Alleen opmerkingen voorzien van een voor-en achternaam zijn geplaatst. Dat doen we omdat we een debat willen met mensen die staan ​​voor wat ze zeggen, en daar dus ook hun naam aan verbinden. Iedereen die zijn of haar naam nog moet invoeren, kan dit doen door rechtsboven op onze site op ‘Inloggen’ te klikken.

Schema Eredivisie seizoen 2023-2024
kijk hier het volledige eredivisieprogramma voor het seizoen 2023-2024, inclusief alle resultaten. Kijk naar hier de ranglijst.

Programma eredivisie


Stand eredivisie


Luister hier naar al onze voetbalpodcastsBekijk hier alle video’s over het Nederlandse voetbal

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *