Meerdere verkiezingsdebatten bij RTL en NOS, onder meer bij het Jeugdjournaal | Show

[ad_1]

Ook op televisie zal er veel aandacht zijn voor de komende Tweede Kamerverkiezingen op 22 november. Zowel RTL als NOS zullen wederom voor extra uitzendingen en debatten zorgen.

Op RTL 4 zijn twee debatten te zien, zo maakt RTL donderdag bekend. In de eerste, die op 5 november wordt uitgezonden, zijn drie lijsttrekkers van de grootste partijen te zien. Bij het tweede debat op 12 november zijn zes lijsttrekkers aan de beurt. Daarnaast zal er in de week voor de verkiezingen elke avond een lijsttrekker in de talkshow verschijnen Beau. In de nieuwsuitzendingen wordt ook veel aandacht besteed aan het laatste verkiezingsnieuws. Er zijn ook speciale uitzendingen van RTL Ontbijtnieuws.

Jeugdnieuwsdebat

Ook de NOS houdt weer televisiedebatten, zegt een woordvoerder desgevraagd. Er komt ook een zesdelige serie NOS om 3 waarin partijleiders op de proef worden gesteld en die is er Jeugdnieuws-debat.

Ook op de radio besteedt de NOS aandacht aan de verkiezingen. Zo wordt er een debat uitgezonden op NPO Radio 1 en is er in de aanloop naar de verkiezingen iedere ochtend een lijsttrekker op het nieuws te horen. De precieze programmering van de NOS wordt later bekend gemaakt.

Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *