Toneelhit Life of Pi komt in 2024 naar Nederland | ShowKoninklijk Theater Carré in Amsterdam brengt volgend jaar de toneelbewerking van de bestseller Life of Pi naar Nederland. De Britse versie van het stuk is van 28 augustus tot en met 8 september 2024 te zien op het podium aan de Amstel.

Life of Pi gaat over een zestienjarige jongen die na een schipbreuk midden op de Stille Oceaan op een reddingsboot belandt met de meest onwaarschijnlijke metgezellen: een hyena, een zebra, een orang-oetan en een Royal Bengaalse tijger. Nu de tijd en de natuur tegenwerken, moeten ze leren elkaar te vertrouwen om te overleven.

Het stuk, dat in 2019 in première ging, won vijf Olivier Awards en drie Tony Awards. De kaartverkoop voor de serie in Carré is woensdag gestart. Ook de filmversie was zeer succesvol en werd bekroond met vier Oscars.

Theater Carré brengt jaarlijks minimaal één grote buitenlandse podiumhit naar Nederland. De afgelopen jaren was bijvoorbeeld ook de hitmusical Book of Mormon in Amsterdam te zien.

Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *