Snelle heeft beeld in Madame Tussauds Amsterdam: ‘Ben ik zo lang?’ | ShowSnelle is nu te bewonderen in Madame Tussauds. De kunstenaar onthulde zijn beeld voor een select publiek in het wassenbeeldenmuseum in Amsterdam. Op de muziekafdeling voegt Snelle zich bij andere sterren als Harry Styles en Davina Michelle.

Het museum plaatste een filmpje op Instagram waarin Snelle het resultaat voor het eerst ziet. ‘O mijn god, dat is vreemd. Ben ik zo lang?”, zegt hij in de video. Snelle noemt het ook ‘eervol’ en ‘heel gaaf’ om een ​​eigen wassen beeld te hebben.

Volgens Madame Tussauds is er een goede reden dat het beeld van Snelle aan de collectie is toegevoegd. Vorig jaar hield het wassenbeeldenmuseum een ​​enquête onder Nederlandse bezoekers om erachter te komen welke jonge kunstenaar zij graag in de collectie zouden willen zien. Snelle kwam als favoriet naar voren.

Snelle, echte naam is Lars Bos, brak in 2019 door. De 28-jarige artiest scoorde hits met onder meer de liedjes Reünie, smoorverliefd En De andere kant.


Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *