Angela de Jong: ‘Als ik boerin Claudia was, schopte ik Bob én Paul meteen van m’n erf af’ | Show

[ad_1]

Podcast BZV CaféTranen, onzekerheid en twijfel: het was zondagavond vol emoties in een gloednieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw. Niet verwonderlijk, want het eerste keuzemoment was aangebroken en dus stonden de datingboeren voor een lastige keuze. Voor welke singles kwam er abrupt een einde aan het liefdesavontuur?

In het AD BZV Café bespreken tv-columnist Angela de Jong en presentator Manuel Venderbos de laatste ontwikkelingen in de buitenlandse editie van Boer zoekt vrouw. Direct na de tv-uitzending wordt de oogst van de nieuwe aflevering als het ware bij elkaar geharkt! AD-collega Maxime Segers is vanavond aanwezig. Wat opviel aan boerin Bernice: zij zag de zaken niet meer zo rooskleurig in en schakelde een hulplijn in. Haar moeder, van alles. Hij gaf haar een eerlijk advies: volg je gevoel. En dat deed ze. Het leidde tot een verrassende keuze, constateerde het panel – dat er nog van moest bekomen.

Boer Haico lijkt elke week wat losser te worden en dat bevalt hem goed. Er werd voorzichtig geflirt, hij opende zich en toonde interesse in de vrouwen die bij hem logeerden. “Ik werd bijna verliefd op hem”, grinnikt Angela de Jong, die toegeeft een zwak te hebben voor Haico. En bij boer Piet in Duitsland was Eugenie eerder huilen dan lachen. Maar begrijpelijk… Gedroeg ze zich niet een beetje als een verliefde tiener?

Richard nam een ​​onverwachte beslissing en het resultaat bracht zowel Venderbos als De Jong tranen. En Claudia? Hij leek het allemaal nog niet zo goed te weten. Want tja, Bob, Paul en René hebben allemaal wel iets leuks. Angela ziet Bob in ieder geval liever gisteren inpakken dan vandaag: ‘Als ik boerin Claudia was, zou ik Bob en Paul meteen van mijn erf schoppen!’

Kortom: Luister iedere zondag om 21.20 uur direct daarna naar het AD BZV Café Boer zoekt vrouw, met vaste gast-tv-columnist Angela de Jong. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

Lees al het nieuws over Boer zoekt vrouw in ons speciaal bestand.

Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Boer Claudia.
Boer Claudia. © KRO-NCRV

Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *